Suomenojan GolfSky myymälä tarjoaa Talilaisille messulippuja. Hae omasi Espoon liikkeestä.

Golfmessut järjestetään 28.2. - 1.3. Helsingin Messukeskuksessa.

HUOM! Toimisto suljettu 27. 2.

Toimiston aukioloajat

Klubiravintolan aukioloajat

8-14 Lounas 11-14

Lounas vko 9

Ilmoittautuminen Farmitoimintaan kesäkausi 2020 on alkanut.

Ilmoittaudu Tästä

Ilmoittautuminen kesän leireille alkaa 10.2.2020

Lisätietoa tästä

Joulutervehdys

to 19. joulukuuta 2019 13.53.00

Haluamme toivottaa koko jäsenistölle mukavaa joulun odotusta ja Onnellista Uutta Vuotta 2020

Toivottavat Nette, Lauri & kenttähenkilökunta

Valmennus talvella

HGK:n valmentajat kiittävät vuodesta 2019 ja haluavat toivottaa kaikille HGK:n jäsenille Hauskaa Joulua ja Mahtavaa Golfvuotta 2020!

Hyvä vaihtoehto joululahjaksi on lahjakortti golfopetukseen. Lahja josta on saajalleen varmasti hyötyä ja iloa pidemmäksi aikaa.

Nyt on myös hyvä aika ilmoittautua mukaan ryhmätreeneihin, jotka käynnistyvät heti tammikuun alkupuolella.

Tai mikset ilmoittautuisi mukaan suosituille peli- ja opetusmatkoille ottamaan varaslähdön pelikauteen. Maaliskuussa on matka Mallorcalle ja huhtikuussa Tsekkeihin.

Lue lisää kotisivuilta kohdasta opetus.

Toimisto on suljettuna 23.12 - 6.1.

Ravintola on suljettuna 23.12 - 29.12 & 1.1.

Jos tarvitset avaimen Kivimakasiinille voi avaimen myös noutaa ravintolasta toimiston ollessa kiinni.