Kenttä auki jäsenille ja heidän vierailleen pallorännillä. Greenit ovat auki mikäli siellä on liput paikallaan. Muussa tapauksessa pelaaminen tapahtuu talvigreeneille. Lyöntipaikat ovat kiinni ja pelaaminen tapahtuu mustilta tiimerkeiltä. Caddiemasterin talon ovessa on vihko johon voit käydä laittamassa nimesi kun menet kentälle.

HGK:n Vuosikokous järjestetään tiistaina 21.11. klo 18 Metropoliassa.

Ravintolassa järjestetään itsenäisyyspäivän lounas sekä joululounaat. Ruokalistoja voit katsoa täältä

Pro Shopin joulumyynnit pidetään joululounaiden aikaan 9.12. klo 11-13 ja 11.12. klo 12-15
Alennukset 50%-70%

Jäsenetuja HGK:n jäsenille Espoon Golfseurassa

to 15. kesäkuuta 2017 14.21.00

HGK ja EGS ovat sopineet muutamista vaihtopäivistä sekä noin kuukauden kestävästä edullisemmasta iltagreen fee hinnasta puolin ja toisin.

Eli ensi viikolla 19.-22.6. Espoolaiset pelaavat Talissa hintaan 30 e. Ajanvarauksen voi tehdä kolme päivää etukäteen caddiemasterilta ja lähtöaikojen suhteen noudatetaan normaaleja vieraspelisääntöjä.

Talilaisten vastavierailu Espooseen toteutetaan SM-kisaviikolla 17.-22.7. Green fee siis silloin talilaisille Espoossa 30 e. Ajanvaraus kolme päivää etukäteen EGS:n caddiemasterilta numerosta 0600 418 841. Peliajan suhteen ei ole aikarajoituksia.

Molempien seurojen jäsenet voivat vierailla toistensa kentillä 16.6.-16.7. maanantaista torstaihin klo 18 jälkeen ja perjantaista sunnuntaihin klo 16 jälkeen 20 euron hinnalla.

Kommentointi

Otsikko: