RAPU SCRAMBLE 16.9.

Ota kaveri mukaan ja lähde pelaamaan scramblea. Yhteislähtö klo 14 ja kilpailun jälkeen kartanolla tarjolla herkullinen rapuruokabufee. Ravintola Talin Kartano palkitsee kilpailun parhaat.

SENIORIEN SYYSSCRAMBLE

Scramble pidetään maanantaina 18.9. yhteislähtönä klo 9:00.
Ilmoittautuminen alkaa 28.8. ja päättyy 15.9. klo 12:00.

ILTA GREEN FEE

48€/hlö tai 120€/koko lähtö (max. 4 pelaajaa).

Ilta green fee voimassa ma-to klo 18 jälkeen
ja pe-su klo 16 jälkeen.

ISÄ JA POIKA & TWO GENERATIONS PELATAAN LAUANTAINA 9.9.

Ota mukaan mummo, vaari, isä, äiti, tytär, poika tai lapsenlapsi. Parin voivat muodostaa Isä ja Poika sarjassa isä ja poika tai isäpuoli ja poikapuoli. Two Generatin's sarjassa parin  voi muodostaa mitkä tahansa kaksi eri sukupolvea.

Tämä kilpailu on laatuaikaa perheen kanssa!

Jäsenetuja HGK:n jäsenille Espoon Golfseurassa

to 15. kesäkuuta 2017 14.21.00

HGK ja EGS ovat sopineet muutamista vaihtopäivistä sekä noin kuukauden kestävästä edullisemmasta iltagreen fee hinnasta puolin ja toisin.

Eli ensi viikolla 19.-22.6. Espoolaiset pelaavat Talissa hintaan 30 e. Ajanvarauksen voi tehdä kolme päivää etukäteen caddiemasterilta ja lähtöaikojen suhteen noudatetaan normaaleja vieraspelisääntöjä.

Talilaisten vastavierailu Espooseen toteutetaan SM-kisaviikolla 17.-22.7. Green fee siis silloin talilaisille Espoossa 30 e. Ajanvaraus kolme päivää etukäteen EGS:n caddiemasterilta numerosta 0600 418 841. Peliajan suhteen ei ole aikarajoituksia.

Molempien seurojen jäsenet voivat vierailla toistensa kentillä 16.6.-16.7. maanantaista torstaihin klo 18 jälkeen ja perjantaista sunnuntaihin klo 16 jälkeen 20 euron hinnalla.

Kommentointi

Otsikko: