Kivimakasiinin simulaattori on epäkunnossa. Olemme tilanneet huollon, tiedotamme kun on jälleen kunnossa.

Hyvää uutta vuotta 2021

pe 8. tammikuuta 2021 11.25.00

Hyvää uutta vuotta 2021

Kauden maksut 2021

Johtokunta on päättänyt 7.1.2021 kauden maksujen eräpäivät, jotka poikkeavat aikaisemmista.

Pelimaksu eräpäivä 31.1.2021* (pelimaksut lähtetään jäsenistölle viikolla 2)

Jäsenmaksu 15.3.2021

*johtokunta haluaa että pelimaksu maksetaan ensin, jotta tiedämme paljonko meillä on aktiivisia jäseniä kaudella 2021.

-Jos haluatte anoa määräaikaista passiivijäsenyyttä kaudelle 2021, olettehan tällöin yhteydessä toimistoon tai johtokunnan sihteeriin.

-Pelimaksun voi maksaa virikeseteleillä. Olethan tässäkin tapauksessa yhteydessä toimistoon jos sinulla on tarvetta tulla paikanpäälle hoitamaan maksu.

lauri.gulin@helsingingolfklubi.fi

nette.heikel@helsingingolfklubi.fi

sylvi.um.beck@gmail.com

Kivimakasiini

Johtokunta on päättänyt 7.1.2021 että kivimakasiini avataan jäsenistön käyttöön 11.1.2021

Tilassa tulee noudattaa annettuja ohjeita.

-Tilassa saa olla max 10 henkilöä yhtäaikaisesti. Alakerrassa on 3 lyöntipaikkaa + simulattori 2 henkilöä, sekä yläkerran lähipeli/puttialueella 5 henkilöä.

-Simulaatorin saa varata max 2 henkilölle

-Suosittelemme käyttämään kasvomaskia tilassa, käsidesiä on tarjolla.

-Kun varattu vuoro loppuu, poistutaan tilasta välittömästi

-Tilassa ei saa oleskella

-Juniorivalmennuksen & ryhmävalmennuksien aikana tila on täysin varattu valmentajille.