Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

Hyvää alkanutta vuotta!

ke 17. tammikuuta 2018 11.09.00

Katseet on käännetty kohti kesää ja kauden valmistelut on aloitettu.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksujen laskut on lähetetty viime viikolla ja niiden olisi pitänyt saavuttaa teidät. Mikäli laskun kanssa on jotain ongelmia ole vain yhteydessä toimistoon. Mikäli tarvitset laskulle maksuaikaa se onnistuu, olet vain yhteydessä toimistoon. Lähetämme muistutusmaksut 15.2. joten ole ennen sitä yhteydessä.

Määräaikaispassiivisuus

Jos olet hakemassa määräaikaispassiivisuutta teethän sen viimeistään 4.2. mennessä

Mailakaapit

Mikäli sinulla on kaappi, mutta et sitä käytä niin voit luopua kaapista ilmoittamalla siitä toimistoon. Mailakaappeja on rajallisesti ja varsinkin alakaapeista on kysyntää. Mikäli olet vaikka mailakaappia ole yhteydessä toimistoon.

NexGolf

Olemme ottaneet käyttöön NexGolfin uuden käyttöliittymän ja siitä löydät lisätieto täältä

Tasoitusten vuositarkastus

Suoritimme 8.1.2018 tasoitusten vuositarkastuksen ja vahvistimme voimassa olevat EGA tasoitukset. Lisätietoa vuositarkastuksesta täältä

Lenkkisauna

Molemmat saunat ovat päällä tiistaisin ja lauantaisin 12-18. Muistakaa ottaa omat pyyhkeet mukaan.

Aukioloajat

Toimisto on auki tiistai-torstai klo 9-15. Varmistathan ennen tuloasi että olemme varmasti paikalla 09-22523713.

Voit lähettää kaikissa asioissa sähköpostia osoitteeseen toimisto@helsingingolfklubi.fi