Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

HGK Uutiskirje

ma 3. toukokuuta 2021 18.13.00

Seniori viikkokilpailu

Seniori viikkokilpailu pelataan tiistaisin. Pelimuoto on pistebogey kaikissa viikkokisan osakilpailuissa.Lähdöt aamulla 10.03 alkaen. Aamupäivälähtöjen lisäksi järjestetään työssäkäyville vapaat lähdöt. Vapaat lähtöajat varataan itse normaalien varaussääntöjen puitteissa.  Jos pelaat vapailla lähdöillä, ilmoita ja maksa osallistumisesi viikkokisaan ennen kierrosta caddiemasterille.  Vapaisiin lähtöihin on osallistumisoikeus pääsääntöisesti työssäkäyvillä senioreilla, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua tiistain aamupäivälähtöihin. Työssäkäyville on myös varattu tiistaisin lähdöt 17.15 & 17.24. 

Ilmoittautuminen alkaa viikkoa edeltävänä tiistaina klo 9.00, ilmoittautua voi NexGolfissa tai suoraan caddiemasterille. Ilmoittautuminen päättyy edeltävänä lauantaina klo 12.00 ja lähdöt arvotaan lauantai iltapäivällä. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä paitsi peruutuspaikoille ja jos lähdöissä on tilaa. Kilpailumaksu on 5 euroa.

Miehet ja naiset pelaavaat erikseen omaa sarjaansa. Lähtöaikatoiveita ei huomioida, mutta avioparit pyritään sijoittamaan lähekkäisiin starttiaikoihin. Miehet pelaavat siniseltä tiiltä ja naiset punaiselta. Auton käyttö on klubin käytännön mukaan sallittua,  lääkärintodistuksella. Autoihin voidaan tarvittaessa sijoittaa kaksi henkilöä caddiemasterin ohjeiden mukaan. 

 

Kilpailut

Seuraaviin kilpailuihin on ilmoittautuminen auki. Lisätietoja kisoista löytyy Nexgolfin kilpailukalneterista.

14.5 HGK MID after work 

15.5 Lippukilpailu

17.5. Naisten golf klo 15.00

24.5. Henry MCGrady Bell´s Challenge Cup

24.5 Naisten haastereikäpeli

28.5 HGK MID after work

31.5. Jayo Cup

31.5. Jubilee Cup

 

Muutama huomio

  • On ollut erittäin harmillista huomata, että alastulojälkiä on rutkasti korjaamatta! Pidetään yhdessä huolta kentästä ja pelipinnoista. 
  • Klubin lainakärryt pyydämme palauttamaan niiden omille paikoilleen, ylä & alaparkkipaikalle tai bägivajan viereen.
  • Pakkasaamuina lähdöt perutaan, ne eivät siirry. Peliajan varanneille lähetetään aina viesti jos lähtö perutaan.
  • Saimme huomata että jäsenille tarkoitetussa klubihuoneessa on käytettyjä nuuskapusseja ympäri huonetta. Tällainen käytös ei ole hyväksyttävää. Klubilta löytyy roskakoreja, laitathan roskat niihin, kiitos.
Takaisin uutisiin