Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

HGK toimintaohjeet 7.10.2020

ke 7. lokakuuta 2020 12.59.00

Toimintaohjeet Helsingin Golfklubilla

Huonontuneen koronatilanteen vuoksi olemme päivittäneet toimintaohjeet klubilla. Toivomme kaikilta vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin turvaamisessa.

Haluamme muistuttaa että valtioneuvoston antamia ohjeita ja suosituksia tulee noudattaa. Riskiryhmäläisiltä toivotaan myös harkintaa ja varoivaisuutta.

• Pidetään riittävä turvaväli muihin kentällä & Kartanolla
  • Kipeänä ei tulla pelaamaan tai harjoittelemaan
  • Säännöllinen käsienpesu. Klubitalolla & caddiemasterilla  on tarjolla käsidesiä
  • Suosittelemme kasvomaskeja asioidessa caddiemasterilla ja Kartanolla
  • Ilmoittautuminen tapahtuu  klubikorttilukijaan caddiemastertalon päädyssä olevaan lukijaan tai caddiemasterille. Turhaa asioimista caddiemasterille tulisi välttää.
  • Tuloskortteja on saatavilla postilaatikosta Caddiemastertalon päädystä.
  • Jos lounastat ravintolassa

-  huolellinen hygienia ja käsienpesu ennen ruokailua.Kartanolla on tarjolla käsidesiä sekä kertakäyttöhanskoja. Käytäthän kertakäyttöhanskoja ruokaa ottaessa.

- ethän asioi klubilla jos olet kipeä tai flunssainen

-Ravintolan edustalla myös take away lounasmyyntiä joka päivä klo 11-18