Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

HGK Klubimestaruus kilpailut

ma 17. elokuuta 2020 10.24.00

Kuluneena viikonloppuna oli taas aika klubin mestaruuskilpailuille, joihin osallistui liki 130 jäsentä. Edellisistä vuosista poiketen seniorit olivat pelanneet mestaruuskilpailunsa jo heinäkuussa, tulokset kyseisestä kilpailusta nähtävillä tästä. 14. - 16.8. vuorossa olivat miesten ja naisten yleiset sarjat sekä M50 ja N50 sarjat.

Kilpailut alkoivat perjantaina, kun miesten sarjan ensimmäiset pelaajat lähtivät kentälle puolenpäivän jälkeen. Ensimmäinen kierros saatiin pelattua hyvässä kelissä, vaikka auringonpaiste ei kestänytkään koko päivää. Ensimmäisen päivän jälkeen miesten sarjaa johti Markus Luoma tuloksin 68 ja heti perässä Martin Plukka (69) sekä Petri Lindegren (71). Lauantaina mukaan tulivat myös muut sarjat ja päivän starttasi vuorostaan N50 sarja aamutuimaan klo 8 lähdöillä.

Toisen päivän jälkeen miesten kärjessä edelleen Luoma tuloksella 71, toisena Plukka (72) ja kolmatta paikkaa piti Tyry ( 73) naisten kärjessä lauantain jälkeen oli Järvelä Camilla tuloksella 74. N50 sarjan johdossa Selin Tiina 83 ja M50 johtopaikkaa piti Kurikka 77.

Sunnuntaina kisapäivän starttasi M50 ja perään N50 sarjat. Sää oli aivan fantastinen ja lämmin. N50 voiton vei Tiina Selin yhteistuloksella 169 lyöntiä. M50 sarjassa samaan lopputulokseen pelasivat Kurikka ja Jalo tuloksella 154. Herrat takaisin kentälle ja uusintaan. Kova kamppailu ykkösijasta päätyi kolmannelle reiälle, Jalon voittoon.

Naisten sarjan kärkeä piti koko viikonlopun Camilla Järvelä, lopputuloksella 149. Toiselle sijalle muutaman lyönnin erolla tuloksella 151 ylsi Iida Nikka ja kolmannelle sijalle tuloksella 163 itsensä pelasi Gitta Kauppi.

Miesten kärkeä piti loppuun asti Luoma, Plukka ja Tyry kyseisessä järjestyksessä. Lopulta Markus Luoma kruunattiin jälleen kerran klubimestariksi lopputuloksella 204. Toiselle sijalle Martin Plukka tuloksella 211 ja kolmanneksi Tuomas Tyry tuloksella 218.

Kaikki miesten tulokset tästä naiset ja M50 & N50 tästä.

Kuvia viikonlopusta nähtävillä täältä!

Kiitos osallistuneille ja onnittelut voittajille!