Vielä muutama paikka jäljellä Naisten peli-iltaan 29.6.

Lähdöt klo 15 alkaen ja pelin jälkeen grillibuffet ravintolassa. Ilmoittautumiset ennakkoon caddiemasterille.

KUTSU

Piccadillyn taukokioski on auki!
Kioski on auki seuraavasti:
ma-pe klo 10:00-19:00 ja la-su klo 10:00-16:00.

Kuivuuden ja vähäisten sateiden vuoksi kenttä tarvitsee enemmän kastelua. Kastelu menee päälle päivittäin klo 18 ja se kestää kerrallaan noin 10 minuttia. Kastelu ei tapahdu väyläjärjestyksessä, vaan satunnaisessa järjestyksessä

Helsingin Golfklubi rekrytoi uuden kenttämestarin Kytäjältä

ti 13. maaliskuuta 2018 09.04.00

Talin uutena kenttämestarina aloittaa huhtikuussa Kai Kurikka (56v.). Kytäjä Golfin kenttämestarina 17 vuotta toiminut Kurikka tuo Talin käyttöön kenttäosaamisen lisäksi myös moderneja kentänhoidon toimintamalleja. Kai aloittaa Talissa Pääsiäisen jälkeen 3.4. 2018.  ”Olen tutustunut Talin kentän kehityssuunnitelmaan ja saanut myös selkeän toimeksiannon Talin johtokunnalta. Uskon, että kokemukseni kautta pystyn yhdessä motivoituneen kenttähenkilökunnan kanssa kehittämään Talia vielä paremmaksi. Otan vastaan tämän uuden haasteen nöyränä ja innostuneena” kertoo Kai Kurikka.