• Huom! Pitäjänmäentieltä liittymä Taliin (Purotie )on suljettu. Väliaikainen reitti kulkee Kutomotien kautta.
  • Pidämme toimiston kiinni, jos sinulla on välttämätöntä asiaa toimistolle, olethan meihin ensin yhteydessä.
  • Klubiravintola myy valmiiksi pakattua lounasta take awaynä terassilta, arkisin klo 11-12.
  • Range on auki joka päivä. Lataamme HGK klubikortille ainoastaan etänä poletteja. Olethan yhteydessä soittamalla tai sähköpostitse toimistoon. Rangella on myös Nayax maksupääte johon voi maksaa kaikilla pankki/luottokorteilla.

Ilmoittautuminen Farmitoimintaan kesäkausi 2020 on auki.

Ilmoittaudu Tästä

Ilmoittautuminen kesän leireille  tästä

Helsingin Golfklubi on vuoden seura

ma 2. maaliskuuta 2020 09.13.00

Lauantaina 29.2. pidetyssä Golf gaalassa palkittiin viimevuoden menestyjiä  & ansioituneita.

Helsingin Golfklubi valittiin vuoden seuraksi, sekä vuoden tuomariksi palkittiin Asko Arkkola.

Lue lisää Suomen Golfliiton sivuilta tästä GoGolfin kirjoitus tästä