Tervetuloa Taliin!

Kenttä
10 reikää auki

Range
auki

Caddiemaster
päivittäin klo 10–18
p. 010 3199 399

Ravintola Talin Kartano
ma–pe 8–18, la–su 8–20


lounaslista

 

 

 

 

Helsingin Golfklubi hakee kaudelle 2023 Caddiemastereita & Head Caddiemasteria

to 19. tammikuuta 2023 14.47.00

Suomen vanhin golfseura, Helsingin Golfklubi, sijaitsee Pitäjänmäellä lähellä Helsingin keskustaa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vanhat puut ja kaunis kartanomiljöö luovat ainutlaatuisen tunnelman puistomaiselle kentälle. Klubitalona kentän läheisyydessä toimii kaikille avoin ravintola Talin Kartano, jossa voi nauttia myös historiallisesta tunnelmasta sekä upeista näkymistä golfkentälle.

Avoimet työpaikat kesäkaudelle 2023

Head Caddiemaster

Haluatko olla mukana luomassa ensiluokkaista palvelukokemusta Suomen vanhimmalla golfkentällä?  Oletko Helsingin Golfklubin uusi Head caddiemaster kaudelle 2023?

Työsuhde on määräaikainen, ajoittuen huhti-lokakuulle 2023. Töitä tehdään kaikkina viikonpäivinä ja työvuoroja on 4–6 viikossa kello 06.00–21.00 välisenä aikana. Tunteja kertyy n. 30/viikko tai enemmän.

Työtehtävä vaatii aikaisempaa caddiemaster työskentelyä ja NexGolf – ohjelman tuntemus on eduksi.

Head Caddiemaster toimii tiiviissä yhteistyössä palvelupäällikön kanssa. Työtehtäviin kuuluu normaalin asiakaspalvelutyön lisäksi tapahtumien koordinointia, toimistotyötä sekä hallinnon avustavia tehtäviä. Työtehtävät ja vastuualueet muokkautuvat valitun henkilön vahvuuksien mukaisesti.

Odotamme sinulta asiakaspalveluasennetta, reipasta ja jämäkkää otetta työhön sekä golfalan ymmärrystä. Henkilönä olet ihmisläheinen, yhteistyökykyinen sekä koet hektisen työympäristön inspiroivana. Sinulla on innostunut ja innostava ote palveluun,näet ratkaisuja ja mahdollisuuksia esteiden sijaan.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.2.2023 sähköpostitse nette.heikel@helsingingolfklubi.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Nette Heikel 044 0613678

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. 

 

Caddiemaster

Haemme reippaita, oma-aloitteisia ja asiakaspalveluhenkisiä caddiemastereita Talin golfkentälle kaudelle 2023. Caddiemasterin tehtäviin kuuluvat pelaajien vastaanotto, peliaikojen varaaminen, viestintä ja somen päivittäminen, kassanhoito ja tilitykset, golfkilpailujen käytännön järjestelyt ja tulospalvelu sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät tehtävät. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, ruotsin kieli on eduksi.  

Voit yhdistää työt ja opiskelut joustavasti keväällä ja syksyllä. 

Työsuhde solmitaan määräajaksi erikseen sovittavalle ajanjaksolle huhtikuun ja lokakuun välille. 

Odotamme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää, asiakaspalveluasennetta, reipasta ja jämäkkää otetta työhön. Henkilönä olet ihmisläheinen, yhteistyökykyinen sekä koet hektisen työympäristön inspiroivana.

Palkkaus Golfalan TES:n mukaan

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.2.2023 sähköpostitse nette.heikel@helsingingolfklubi.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Nette Heikel 044 0613678

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Takaisin uutisiin