13.-14.7. maaperätutkimusta Mätäjoen varrella väylien 8 ja 9 mutkassa, varothan työntekijöitä. 

Caddiemasterin toimisto avoinna ma-su 8:00-20:00

 

Klubimatka Ahvenanmaalle 5.-7.8.

Ilmoittautuminen päättyy 12.7. Katso lisää tästä

Finaalipäivä päätökseen

su 26. elokuuta 2018 17.20.00

Koko kesän odotetuin kilpailu saatiin päätökseen. Erkko Tropohyn finaalipäivä pelattiin hieman koleammassa säässä, mutta hienoja tuloksia syntyi siitä huolimatta. Myös yleisöä oli kokoontunut sankoin joukoin kannustamaan niin naisten, kuin miestenkin kärkiryhmiä. 

Lauantain jälkeinen cut karsi pelaajat 36 parhaaseen mieheen sekä 18 parhaaseen naiseen. HGK:n oma kasvatti Camilla Järvelä oli myös sunnuntaina vielä peleissä mukana pelaten lopulta itsensä 15. sijalle. 

Upeita tuloksia syntyi lopulta hieman selkeämmällä erolla naisten sarjassa. Daniella Barrett piti kaulansa naisten sarjassa huimin yhteistuloksin 209. Hänen perässään taisteli Emilia Tukiainen, ja kolmanneksi itsensä pelasi Kolumbiasta kotoisin oleva Silvia Garces Escalante tuloksella 217. 

Miesten sarjassa viimeinen päivä oli täynnä jännitystä. Ykkössija vaihteli tasaiseen tahtiin Alex Hietalan ja Aleksi Myllymäen välillä. Myös alemmilta sijoilta mm. Eemil Alajärvi oli nousta kärkikamppailuun pelaten ensimmäiset 15 reikää -5 alle parin.  Lopulta Alex Hietala vei kuitenkin pidemmän korren, hän pelasi tänään 5 alle parin. Aleksi Myllymäki sijoittui lopulta kolmanneksi ja toiseksi itsensä pelasi Matias Honkala huimalla 64 lyönnin kierroksella.

 

Tulosluetteloon pääset tästä.

Lisää kuvia löydät kuvagalleriasta.

 

Takaisin uutisiin