Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

Erkko Trophy 2020

su 9. elokuuta 2020 15.19.00

Erkko Trophy

Joka vuotuinen Finnish Amateur Championship eli Erkko Trophy pelattiin jälleen kerran taas jännittävissä tunnelmissa. 70 miestä ja 30 naista lähti perjantaina tavoittelemaan kuuluisaa Erkko pokaalia. Yleisöä kertyi katsomaan erityisesti kilpailun kärkikamppailijoita, sekä Talin omia pelaajia, Markus Luomaa, Martin Plukkaa sekä Rami Korhosta.

Kilpailu poikkesi muista vuosista hieman, sillä tulospalvelu oli täysin pelaajien omalla vastuulla. Pelaajat merkitsivät tuloksiaan jokaisen väylän jälkeen, joka salli katsojien seurata tuloksia niin ajankohtaisesti kuin mahdollista. Torstain jälkeen miehistä johdossa oli Saku Halonen tuloksella 65 lyöntiä. Naisista johtopaikkaa jakoi Emilia Tukianen ja Krista Junkkari tuloksella 69 lyöntiä. Perjantaina naisten Kiira Riihijärvi laittoi Talin kenttäennätyksen uusiksi pelaamalla kentän vain 62 lyönnillä (-9 pariin).

Viimeinen kilpailupäivä starttasi odottavissa tunnelmissa kuin jatkoon olivat karsiutuneet vain 36 parhaiten pärjännyttä miestä, sekä 20 parhaiten pärjännyttä naista. Miesten cut-raja oli 4 yli parin, ja naisten 9 yli parin. Hienoissa asemissa ja kärkiryhmässä pokaalia jahtaamaan lähtivät Saku Halonen, Martin Plukka, ja Niitjälvä Golfin Carl Hellat. Naisten puolella Kiira Riihijärvi pelasi itsensä kärkiryhmään, jossa hänen seuranaan taistelivat upeasti pelanneet Sandra Salonen ja Anna Backman.

Naisten sarjan voitti jo toista vuotta peräkkäin upeasti pelannut Kiira Riihijärvi (kokonaistuloksella 201), toiseksi sijoittui Anna Backman sekä kolmanneksi Petra Salko. Miesten sarjassa lähdettiin pelaamaan jatkoreikää, kun jaetulle ensimmäiselle sijalle sijoittuivat Ilari Saulo ja Carl Hellat. Kilpailu päättyi Ilari Saulon upeaan eagle-tulokseen reiällä 18, jolla hän selvitti itsensä miesten sarjan voittoon kokonaistuloksella 204. Kolmanneksi miesten sarjassa sijoittui Helsingin Golfklubin Martin Plukka.

Kilpailu sujui kaiken kaikkiaan hyvin ja tunnelma oli hyvä niin kentällä kuin yleisössäkin.

Haluamme onnitella voittajia ja kaikkia kisassa mukana olleita pelaajia sekä kiittää kisan järjestäjiä, työntekijöitä sekä vapaaehtoisia!

Lisää tuloksia pääset katsomaan tästä.