Kivimakasiinin simulaattori on epäkunnossa. Olemme tilanneet huollon, tiedotamme kun on jälleen kunnossa.

Ajankohtaista viikolla 46

to 12. marraskuuta 2020 10.04.00

• HGK sääntömääräinen syyskokous pidetään 23.11. Hotelli Haagassa klo 18.00. Kokouskutsu on lähetetty jäsenistölle. Kotisivuilta     HGK->Johtokunta löytyy kokouksen esityslista. Ilmoittautuminen kokoukseen alkaa klo 17.00. Ei kahvitarjoilua Koronan vuoksi.           HUOM! Kokoukseen osallistuvia pyydetään käyttämään kasvomaskia kokouksen aikana. Istumajärjestelyissä otetaan huomioon Korona-etäisyydet. Kokouksessa ei jaeta muita materiaaleja kuin äänestysliput.
  • Viikolla 45 aloitettu uuden aidan rakentaminen ykkösväylän ja Koivukujan väliin valmistuu tällä viikolla.
  • Olemme sulkeneet saunat kokonaan pois käytöstä. Tiedotamme mikäli avamme lenkkisaunat.
  • Toimisto on paikalla ti-to klo 10-14. Varmistathan soittamalla meille, että olemme varmasti paikalla jos sinulla on asioitavaa tomistoon.
  • Pyydämme että jäsenistö tyhjentää mailakaapit talven ajaksi. Omat kärryt voi jättää kaappiin. Siivoamme varastot talven/kevään aikana.
  • Kivimakasiini on auki jäsenistölle. Ajanvaraus ainoastaan Nexgolfin kautta. Toimintaohjeita tulee noudattaa tilassa.
  • Avaimen Kivimakasiiniin saa tomistosta. Bägikaapin avain käy myös Kivimakasiinin oveen.
  • Ravintola palvelee joka päivä ma- su klo 9-14.30 Lounasta tarjolla 11-14