Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

Ajankohtaista viikolla 45

ke 4. marraskuuta 2020 13.12.00

• Griiniremonti väylällä 10 on aikataulussa. Tällä ja ensi viikolla laitamme siirtonurmet paikoilleen ja siistimme ympäristön.
  • Viikolla 45 on aloitettu uuden aidan rakentamista ykkösväylälle. Uudesta aidasta tehdään korkeampi, näin parannamme turvallisuutta vilkaalle Talin Puistotielle.
  • Olemme sulkeneet saunat kokonaan pois käytöstä. Tiedotamme mikäli avamme lenkkisaunat talvella.
  • Toimisto on paikalla ti-to klo 10-14. Varmistathan soittamalla meille, että olemme varmasti paikalla jos sinulla on asioitavaa tomistoon.
  • Pyydämme että jäsenistö tyhjentää mailakaapit talven ajaksi. Omat kärryt voi jättää kaappiin. Siivoamme varastot talven/kevään aikana.
  • Kivimakasiini on avattu. Ajanvaraus ainoastaan Nexgolfin kautta. Toimintaohjeita tulee noudattaa tilassa. HUOM! Lyöntipaikat ovat poissa käytöstä 4.-5.11 huoltotyön takia. Simulaattori ja puttialue ovat käytössä.
  • Avaimen Kivimakasiiniin saa tomistosta. Bägikaapin avain käy myös Kivimakasiinin oveen.
  • Ravintola palvelee joka päivä ma- su klo 9-14.30 Lounasta tarjolla 11-14
  • HGK sääntömääräinen syyskokous pidetään 23.11. Hotelli Haagassa. Jäsenistölle lähetetään erillinen kutsu kokoukseen.