• Toimiston henkilökunta paikalla ma - pe klo 9 - 16
  • Range auki 24/7
  • Golf autot ovat käytössä

su 10. huhtikuuta 2022 07.05.00

• Peli ja kaappimaksut ovat erääntyneet 31.3.2022  Pelimaksuun voi käyttää virikerahaa. Jos maksat mobiilisti, tulee maksusta aina lähettää kuitti toimistolle. nette.heikel@helsingingolfklubi.fi Muissa laskuun liittyvissä asioissa voit myös olla yhteydessä toimiston henkilökuntaan.
  • Caddiemasterin kassat ovat edelleen poissa käytöstä. Iloitamme heti kun saamme ne käyttöön.
  • Olethan tietoinen, että voit tilata HGK laskut suoraan omaan verkkopankkiin.E-laskua varten tulee jokaisen hyväksyä Helsingin Golfklubi e-laskusopimus oman verkkopankkinsa kautta. Kun e-laskusopimus on tehty, saat siitä hetkestä eteenpäin tehdyt laskut suoraan verkkopankkiisi.
  • Jos yhteystietosi on muuttunut, osoite tai sähköposti, muistathan ilmoittaa siitä aina meille jotta seuran laskut ja uutiset tavoittavat sinut. caddiemaster@helsingingolfklubi.fi
  • Olemme käynneet miesten pukuhuoneen kaapit läpi. Kaapit joista ei ole maksettu kausivuokraa, ja ovat tästä huolimatta täynnä tavaraa  tulee tyhjentää 10.4. mennessä!