AUKIOLOAJAT:

Ma - Su    10 - 15

Toimisto

Ma - Pe    10 - 15

4.10.2021 reiät 10 & 18 suljetaan tältä kaudelta.

FW 10 pelataan tilapäisviheriölle ja FW 18 pelataan vasemmalle harkkagriinille. Annetaan uusille griineille mahdollisuus palautua ennen talvea.

Väylien ilmastointi alkaa tulevalla viikolla ja tehdään säävarauksella.

Ystävällisin terveisin,

Kenttämestari

to 30. syyskuuta 2021 15.55.00

• Haluamme muistuttaa kaikkia pelaajia että kuuraiselle kentälle meno on ehdottomasti kielletty! Kävely jäisellä kentällä ja greenillä tekee suurta tuhoa ruohon pinnalle. Ruoho murskautuu ja kuolee, ja nämä jäljet eivät korjaannu koko seuraavana kautena. Kentän ollessa kiinni, varatut ajat perutaan, ne eivät siirry.

• Pyydämme, että jokainen pelaaja toimii annettujen ohjeistuksien mukaan.Näin pelaamme ensi kaudella myös hyvällä pelialustalla.
  • Caddiemaster palvelee 4. - 10.10. klo 9-17
  • Iltagreenfee -50% klo 16.00 eteenpäin 4. - 10.-10
  • Kauden päätöshamble pelataan 2.10 yhteislähtönä klo 11.00 Kilpailumaksun voi käydä maksamassa ennakkoon caddiemasterille, jotta vältymme suurelta ruuhkalta lauantai aamuna.
  •  Kauden palkinot jaetaan 2.10 noin klo 18.00 alkaen Talin kartanon yläkerrassa. Kaikille palkittaville on lähtenyt toimistosta kutsu palkintojenjakoon. Palkitsemme vain pokaalikisat & viikkokisojen ranking voittajat. Jos olet palkittava etkä pääse paikanpäälle, voi palkinnon noutaa toimistosta myöhemmin.
  • Kauden viimeinen kisa, Kinkkukisa pelataan 10.10. Muista ilmoittautua mukaan.

• Helsingin Golfklubin Master Plan tiedotustilaisuus järjestetään 25.10 klo 18.00 Tilaisuudessa kenttäarkkitehti Philip Spogård kertoo suunnittelunsa yleiset periaatteet sekä reikäkohtaisen esityksen aiotuista muutoksista Helsingin Golfklubille. Tapahtumassa on mahdollisuus esittää suoraan kysymyksiä kenttäarkkitehdille.Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan joko lähettämällä sähköposti caddiemaster@helsingingolfklubi.fi tai soittamalla 010 3199 399 Ilmoittautuminen päättyy 30.9.2021