Tervetuloa Taliin!

Kenttä
10 reikää auki

Range
auki

Caddiemaster
päivittäin klo 10–18
p. 010 3199 399

Ravintola Talin Kartano
ma–pe 8–18, la–su 8–20


lounaslista

 

 

 

 

Ajankohtaista

pe 20. tammikuuta 2023 14.33.00

 

Kauden 2023 jäsenmaksu on laskutettu.

Laskun löydät omasta verkkopankista jos olet tilanut e-laskutuksen tai sähköpostista lähettäjänä Maventa. Huom, tarkista myös roskaposti. Laskun löytää myös Nexgolfista, kohdasta oma Nexgolf -> Laskut.

Helsingin Golfklubi on vaihtanut pankkia joten ethän maksa verkkopankkiisi tallentamallasi vanhan laskun pohjalla vaan käytä aina saapuneen laskun tilinumeroa, summaa ja viitenumeroa. Näin maksu kohdistuu oikealle laskulle, oikealle tilille ja oikealla summalla. Kaikissa laskutusasioissa voit olla yhteydessä toimistoon, nette.heikel@helsingingolfklubi.fi

Jäsenmaksun eräpäivä on 31.1.2023

 

Kauden pelimaksu 2023 laskutetaan maaliskuussa.

Voit käyttää pelumaksuun liikuntaetuja, e-passi, Smartum, Edenred & EazyBreak. Lähetä maksusta aina kuvakaappaus/kuitti toimisto@helsingingolfklubi.fi Vähennämme maksetun summan kauden 2023 pelimaksusta. Liikuntasetelit voi tuoda suoraan toimistolle arkisin, tai tiputtaa toimiston postilaatikkoon. Seteleiden mukana on oltava jäsenen nimi ja jäsennumero.

Talviharjoittelu

  • Makasiinin simulaattorilyöntipaikka on kunnostettu vuoden alussa HGK:n valmentajien toimesta. Tilassa on mm. uusi lyöntikangas, valot ja videoprojektori. Samalla lyöntialueesta on koitettu tehdä hiukan tilavampi sijoittamalla projektori eri paikkaan ja viemällä vanhoja tarpeettomia laitteita pois katosta ja seiniltä. Kivimaksiiniin varataan aika vain Nexgolfin kautta. Haluamme muistuttaa että jokaisella on vastuu siivota jäljet vuoron jälkeen, pallot kerätään kaukaloihin.

Tammi-maaliskuussa simulaatoripaikalla on tarjolla Trackman vuoroja simulaattoripelaamista ja -harjoittelua varten. Vuorot ovat maksullisia ja ne painottuvat viikonloppuihin.

Liesätietoja TÄSTÄ

  • Henrikki Tolosen vetämien HGK:n klubivalmennusryhmien treenit starttaavat tammi-helmikuun vaihteessa. Ryhmissä on vielä muutama vapaa paikka.

Lisätiedot TÄSTÄ

  • Lähde mukaan Henkan peli- ja opetusmatkalle 23.-30.3. ottamaan tehokas startti pelikauteen ennen kuin kentät aukeavat kotimaassa. Kohteena on upea Fairplay resort Espanjan Cadizissa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset TÄSTÄ

 

 

Takaisin uutisiin