24h Golf pelataan taas Talissa

pe 10. kesäkuuta 2022 13.17.00

24h junnugolfille pelataan jälleen Talissa 7. – 8.7

MITÄ 24H-JUNNUGOLFISSA TEHDÄÄN?

24h-junnugolf on hyväntekeväisyystempaus, jossa Suomen eri golfseuroissa pelataan 24 tuntia putkeen golfia. Ennen pelien alkamista seuroissa kerätään lahjoituksia junioritoimintaa varten. 24 tunnin pelaaminen putkeen toimii tärkeänä näyttämönä juniorigolfille ja nuorten liikunnalle! 24h golf ei tarkoita sitä, että yhden pelaajan tulee pelata 24h, vaan pelaajat vuorottelevat. Talissa pelataan 24h putkeen niin, ettei peli keskeydy missään vaiheessa.

MITÄ TALISSA TEHDÄÄN?

Pelataan 24 tuntia 7.7. klo 18:00 – 8.7. klo 18:00 välisenä aikana.

Haastamme kaikki, jotka pelaavat 24h golf tapahtuman aikana osallistumaan talkoisiin maksamalla 10 € vapaaehtoisen kierrosmaksun junioreille.

Osallistua lahjoittajana tai pelaajana. Lahjoittajat voivat osallistua lahjoittamalla kiinteän summan tai € per par/birdie tapahtuman aikana. Pelaajat voivat osallistua maksamalla kiinteän summan 100 € per 18 reikää tai hankkia itselleen sponsoreita jotka maksavat pelaamisesta (vähintään samalla 100 € summalla).

Ennen pelejä ja pelien aikana HGK/pelaajat keräävät lahjoituksia Talin junioritoiminnalle. Tulot omasta tapahtumastamme tulevat lyhentämättömänä Talin junioritoiminnan hyväksi.

24h-tunnin aikana saavutetut par’it tai sitä paremmat tulokset voi myydä esimerkiksi hintaan 0,20 – 5,00 e/par.

Lahjoituksen hinta (esim. 0,20 € kerrotaan tehtyjen par-tulosten määrällä, josta saadaan lahjoitussumma.

Lahjoituksen voi antaa myös suoraan kokonaissummana, esimerkiksi 50 € tai lahjoitukselle voi määrätä kattosumman. Lahjoittajat voivat olla suoraan yhteydessä nette.heikel@helsingingolfklubi.fi

PROJEKTIN TAVOITTEENA OVAT:

Junnugolfin näkyvyyden nostaminen sekä junioreiden aktivoiminen kyseisenä pelipäivänä.

Reipashenkinen extreme-golfvuorokausi junnuteeman hyväksi.

Kerätä Talin junnugolfille varoja toiminnan pyörittämiseen ja kasvattamiseen. Toiveemme on saada junnuille oma trackman laitteisto, joka tukee olennaisesti toimintaamme ja mahdollistaa harjoittelun lähes ympärivuorokautisesti.

Seuratoiminnan yhteisöllisyyden lisääminen.

Luoda nykyaikaista golfpöhinää.

Viime vuonna Talissa pelattu 24h golf oli menestys jota nyt tänä vuonna halutaan jatkaa ja vahvistaa. Keräsimme yli EUR 3000,- kokonaisuudessaan ja se antoi meille hyvän pohjan ja uskoa myös tälle vuodelle