Sääntömääräinen Syyskokous pidetään 29.11. 2018 klo 18.00.

SENIORIMAANANTAIT 2018

Senioreiden välinen maanantaigolf pelataan 14.5.-10.9.

Pelimuodot:
Pelimuoto on kuukauden toisena maanantaina lyöntipeli, muulloin pistebogey. 4.6,. 2.7. ja 6.8. kilpailu pelataan yhteislähtönä. Seniorimaanantain kokonaiskilpailuissa ”Grand Champion” mukaan lasketaan enintään kymmenen (10) kilpailun sijoitus kullekin kilpailijalle.

Peliajat:
Lähdöt aamulla normaalisti 10.00-12.00.
Iltapäivällä 17.00, 17.10 ja 17.20

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina klo 12 ja lähdöt arvotaan perjantai iltapäivänä. Mikäli henkilö haluaa pelata iltapäivällä on ilmoittauduttava iltalähtösarjaan. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä paitsi peruutuspaikoille.

Kilpailumaksu:
Kilpailumaksu on 4 euroa.
Ilmoittamatta tapahtuneen peruutuksen osallistumismaksu peritään asianosaiselta.

Sarjat:
Pistebogey ja lyöntipeli - naiset ja miehet erikseen omaa kilpailuaan. Peliryhmät muodostuvat arvonnan perusteella.

Pelaaminen:
Tiipaikan voi vapaasti valita. Oletus on, että miehet pelaavat tiiltä 54 (keltainen) ja naiset tiiltä 48 (punainen). Poikkeavasta tiiauspaikasta on ilmoitettava caddiemasterille etukäteen. Auton käyttö on lääkärintodistuksella sallittua.

Starttiajat:
Ensimmäinen lähtö klo 10.00, lähdöt 10 min. välein.
Starttilista on lopullinen lähtöjärjestys, henkilökohtaisia starttiaikojen vaihtoja ei hyväksytä.

Tuloskortit:
Kilpailun päätyttyä tuloskortit tulee palauttaa välittömästi caddiemasterille. Tulokset menevät pistebogey- ja lyöntikilpailujen osalta tasoitusseurantaan.

Pisteseuranta:
Miespelaajat saavat kilpailusijoituksista ns. formulapisteitä seuraavasti: voittaja 10, toinen 8, kolmas 6, neljäs 5, viides 4, kuudes 3, seitsemäs 2. Loput saavat yhden osallistumispisteen. Naiset saavat vastaavasti omassa sarjassaan 6, 4, 3, 2 ja loput yhden osallistumispisteen.