Piccadillyn taukokioski on auki!
Kioski on auki seuraavasti:
ma-pe klo 10:00-19:00 ja la-su klo 10:00-16:00.

Senioreiden pelimatka Kultarantaan 17.-19.7.

Onnistuneen Itä-Suomen pelimatkan innostamina seniorit ovat päättäneet järjestää tämän kesän pelimatkan Länsi-Suomeen Kultaranta Resortiin. Matkalla pelataan yhteensä kolme kierrosta eri kentillä. Matka Kultarantaan pähkinänkuoressa on seuraava:

17.7.

- lähtö aamulla klo 08.30 linja-autolla Talin alaparkkipaikalta

- kuljetus suoraan Salon Wiurilan kentälle, jossa matkan ensimmäinen kierros n. klo 11.00

- lähtö Wiurilasta Kultarantaan n. klo 18.00

- majoittuminen Kultarantaan n. klo 19.30.

18.7.

- toinen kierros pelataan Kultarannan kentällä alk. klo 09.00

- yhteiskuljetus illallisravintolaan n. klo 18.00

- yöpyminen Kultarannassa

- saunan ja kuntosalin käyttö vapaa

19.7.

- linja-automatka Kultarannasta Paraisten golfkentälle klo 09.30, jossa pelataan matkan kolmas kierros alkaen klo 11.00

- lähtö Helsinkiin n. klo 18.00

- saapuminen Talin alaparkkipaikalle n. klo 20.00

Paketin hinta majoituksineen (2hh) ja peleineen on Talin jäsenille vain 310 €. Muiden klubien

jäsenille 350 €. Ei pelaavat seuralaiset maksavat 190 euroa. Ilmoittautumiset 15.06. mennessä osoitteeseen milla.varelius@helsingingolfklubi.fi tai (09) 2252 3713.

Ilmoitathan myös golfauton käytön tarpeesta.

Huom! Matka on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille iästä riippumatta!!

Mukaan mahtuu 32 ensimmäistä ilmoittautujaa!

TERVETULOA MUKAAN!

SENIORIMAANANTAIT 2018

Senioreiden välinen maanantaigolf pelataan 14.5.-10.9.

Pelimuodot:
Pelimuoto on kuukauden toisena maanantaina lyöntipeli, muulloin pistebogey. 4.6,. 2.7. ja 6.8. kilpailu pelataan yhteislähtönä. Seniorimaanantain kokonaiskilpailuissa ”Grand Champion” mukaan lasketaan enintään kymmenen (10) kilpailun sijoitus kullekin kilpailijalle.

Peliajat:
Lähdöt aamulla normaalisti 10.00-12.00.
Iltapäivällä 17.00, 17.10 ja 17.20

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina klo 12 ja lähdöt arvotaan perjantai iltapäivänä. Mikäli henkilö haluaa pelata iltapäivällä on ilmoittauduttava iltalähtösarjaan. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä paitsi peruutuspaikoille.

Kilpailumaksu:
Kilpailumaksu on 4 euroa.
Ilmoittamatta tapahtuneen peruutuksen osallistumismaksu peritään asianosaiselta.

Sarjat:
Pistebogey ja lyöntipeli - naiset ja miehet erikseen omaa kilpailuaan. Peliryhmät muodostuvat arvonnan perusteella.

Pelaaminen:
Tiipaikan voi vapaasti valita. Oletus on, että miehet pelaavat tiiltä 54 (keltainen) ja naiset tiiltä 48 (punainen). Poikkeavasta tiiauspaikasta on ilmoitettava caddiemasterille etukäteen. Auton käyttö on lääkärintodistuksella sallittua.

Starttiajat:
Ensimmäinen lähtö klo 10.00, lähdöt 10 min. välein.
Starttilista on lopullinen lähtöjärjestys, henkilökohtaisia starttiaikojen vaihtoja ei hyväksytä.

Tuloskortit:
Kilpailun päätyttyä tuloskortit tulee palauttaa välittömästi caddiemasterille. Tulokset menevät pistebogey- ja lyöntikilpailujen osalta tasoitusseurantaan.

Pisteseuranta:
Miespelaajat saavat kilpailusijoituksista ns. formulapisteitä seuraavasti: voittaja 10, toinen 8, kolmas 6, neljäs 5, viides 4, kuudes 3, seitsemäs 2. Loput saavat yhden osallistumispisteen. Naiset saavat vastaavasti omassa sarjassaan 6, 4, 3, 2 ja loput yhden osallistumispisteen.