Lauantaina 31.7. voimassa on golfautokielto.

Caddiemaster suljetaan 30.7. poikkeuksellisesti kello 18:00

Senioritiistai 2021 viikkokilpailu

Senioreiden viikkokilpailu pelataan tiistaisin 4.5.2021 alkaen

Pelimuodot:

Pelimuoto on pistebogey kaikissa viikokisan osakilpailuissa. Senioritiistain kokonaiskilpailuun ”Grand Champion” lasketaan mukaan enintään kymmenen (10) kilpailun sijoitus (pisteet) kullekin kilpailijalle.

Peliajat:

Lähdöt aamulla 10.03 alkaen. Aamupäivälähtöjen lisäksi järjestetään työssäkäyville vapaat lähdöt. Vapaat lähtöajat varataan itse normaalien varaussääntöjen puitteissa.  Jos pelaat vapailla lähdöillä, ilmoita ja maksa osallistumisesi viikkokisaan ennen kierrosta caddiemasterille.  Vapaisiin lähtöihin on osallistumisoikeus pääsääntöisesti työssäkäyvillä senioreilla, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua tiistain aamupäivälähtöihin. Työssäkäyville on myös varattu tiistaisin lähdöt 17.15 & 17.24. Viimeinen senioritiistaipeli 7.9.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen alkaa viikkoa edeltävänä tiistaina klo 9.00, ilmoittautua voi NexGolfissa tai suoraan caddiemasterille. Ilmoittautuminen päättyy edeltävänä lauantaina klo 12.00 ja lähdöt arvotaan lauantai iltapäivällä. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä paitsi peruutuspaikoille ja jos lähdöissä on tilaa.

Kilpailumaksu:

Kilpailumaksu on 5 euroa.

Sarjat:

Miehet ja naiset pelaavaat erikseen omaa sarjaansa. Lähtöaikatoiveita ei huomioida, mutta avioparit pyritään sijoittamaan lähekkäisiin starttiaikoihin.

Pelaaminen:

Miehet pelaavat siniseltä tiiltä ja naiset punaiselta. Auton käyttö on klubin käytännön mukaan sallittua,  lääkärintodistuksella. Autoihin voidaan tarvittaessa sijoittaa kaksi henkilöä caddiemasterin ohjeiden mukaan.

Starttiajat:

Ensimmäinen lähtö klo 10.03 ja tästä eteenpäin lähdöt 9 minuutin välein. Starttilista on lopullinen lähtöjärjestys. Iltalähdöt valoisuuden mukaan.

Tuloskortit:

Kilpailun päätyttyä tuloskortit tulee palauttaa caddiemasterille. Tulokset menevät pistebogey tulosten osalta tasoitusseurantaan. Kortit käsitellään seuraavana päivänä ja tulokset julkaistaan keskiviikkona klo 12.00

Senioritiistain formulakisapisteet ja pelaajan sijoitus lasketaan, että pienin henkilökohtainen tarkka tasoitus voittaa.

Pisteseuranta ja palkinnot:

Miespelaajat saavat kilpailusijoituksista ns. formulapisteitä seuraavasti:

voittaja 10p, toinen 8p, kolmas 6p, neljäs 5p, viides 4p, kuudes 3p, seitsemäs 2p ja kahdeksas 1p.

Naiset saavat vastaavasti omassa sarjassaan:

voittaja 6p, toinen 5p, kolmas 4p, neljäs 3p, viides 2p ja kuudes 1p.

Tasapelin sattuessa kokonaispistemäärä ratkaisee. Viikkokilpailuissa tasapelin sattuessa voittaja on alemman tasoituksen omaava pelaaja.

Koko kauden palkinnot jaetaan päättäjäistilaisuudessa. Jokaisen viikkokilpailun parhaat ja kokonaiskilpailun viisi parasta miestä ja neljä naista palkitaan.

Sääntötulkinnat:

Erimielisyydet ratkaisee senioritoimikunta.