Olemme harmiksemme saaneet huomata, että pelijälkien korjaus kentällä on jäänyt usealta huomiotta. Haluaisimme siis painottaa kentän yhteisen huollon tärkeyttä, eli korjaathan omat ja myös kaverin jäljet griineiltä, harjoitusgreeneiltä sekä väyliltä - näin kenttä pysyy hyvässä kunnossa läpi kesän.

Kiitos!

Caddiemaster & toimisto avoinna viikolla 32

Ma- Ti 8-20

Ke - Pe 7-20

La 7-18

Su 8-20

Seniorimaanantait 2020

Senioreiden perinteinen maanantaigolf pelataan 1.6. alkaen!

Pelimuodot:

Kesä-elokuun aikana pelit pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Muutoin pelimuoto on pistebogey. Seniorimaanantain kokonaiskilpailuun ”Grand Champion” lasketaan mukaan enintään kymmenen (10) kilpailun sijoitus (pisteet) kullekin kilpailijalle.

Peliajat:

Lähdöt aamulla 10.03 alkaen. Aamulähtöjen lisäksi järjestetään kaksi iltalähtöä klo 17.06 sekä 17.15. Iltalähtöihin on osallistumisoikeus vain työssäkäyvillä senioreilla, joilla ei ole mahdollisuutta osallistua aamulähtöihin. Viimeinen peli 14.9..

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen alkaa viikkoa edeltävänä maanantaina klo 8, ilmoittautua voi NexGolfissa tai suoraan caddiemasterille. Ilmoittautuminen päättyy edeltävänä perjantaina klo 12.00 ja lähdöt arvotaan perjantaina iltapäivällä. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä paitsi peruutuspaikoille ja jos lähdöissä on tilaa.

Kilpailumaksu:

Kilpailumaksu on 5 euroa.

Sarjat:

Miehet ja naiset pelaavaat erikseen omaa sarjaansa, mutta lähdöt ovat "sekalähtöjä". Lähtöaikatoiveita ei huomioida, mutta avioparit pyritään sijoittamaan lähekkäisiin starttiaikoihin.

Pelaaminen:

Miehet pelaavat siniseltä tiiltä ja naiset punaiselta. Auton käyttö on klubin käytännön mukaan sallittua, eli lääkärintodistuksella. Autoihin voidaan tarvittaessa sijoittaa kaksi henkilöä caddiemasterin ohjeiden mukaan.

Starttiajat:

Ensimmäinen lähtö klo 10.03 ja tästä eteenpäin lähdöt 9 minuutin välein. Starttilista on lopullinen lähtöjärjestys. Iltalähdöt valoisuuden mukaan.

Tuloskortit:

Kilpailun päätyttyä tuloskortit tulee palauttaa caddiemasterin ulkopuolella sijaitsevaan postilaatikkoon "Seniori viikkokisakortit" Tulokset menevät pistebogey- ja lyöntipelitulosten osalta tasoitusseurantaan. Kortit käsitellään seuraavana päivänä ja tulokset julkaistaan tällöin.

Seniorimaanantain formulakisapisteet ja pelaajan sijoitus lasketaan, että pienin henkilökohtainen tarkka tasoitus voittaa.

Pisteseuranta ja palkinnot:

Miespelaajat saavat kilpailusijoituksista ns. formulapisteitä seuraavasti:

voittaja 10p, toinen 8p, kolmas 6p, neljäs 5p, viides 4p, kuudes 3p, seitsemäs 2p ja kahdeksas 1p.

Naiset saavat vastaavasti omassa sarjassaan:

voittaja 6p, toinen 5p, kolmas 4p, neljäs 3p, viides 2p ja kuudes 1p.

Tasapelin sattuessa kokonaispistemäärä ratkaisee. Viikkokilpailuissa tasapelin sattuessa voittaja on alemman tasoituksen omaava pelaaja.

Koko kauden palkinnot jaetaan päättäjäistilaisuudessa. Jokaisen viikkokilpailun parhaat ja kokonaiskilpailun viisi parasta miestä ja neljä naista palkitaan.

Sääntötulkinnat:

Erimielisyydet ratkaisee senioritoimikunta.

SENIOREIDEN MUUT KILPAILUT JA TAPAHTUMAT:

9.7. Senioreiden seuraottelu MGCC-KyG-KGC-HGK, pelataan Master Golfissa alk. klo 10:00

16.7. Senioriottelu VGC-HGK, pelataan Vuosaaressa alk. klo 10:00

28.7. Senioreiden seuraottelu HGK-NGCC-StLG, pelataan Talissa, yhteislähtö klo 9:30

12.8. Senioriottelu HGK-PGC,  pelataan Talissa alk. klo 10:00

1.-2.9. Ryder Cup EGS-HGK, pelataan Espoossa alk. klo 10:00