Toimiston aukioloajat

ma-pe 10-15

Klubiravintolan aukioloajat

Ma-Su 8-15 (lounas klo 11-15)

Lounas v.46

Tervetuloa!

Seniorimaanantait 2019

Senioreiden pereinteinen maantaigolf pelataan 13.5. - 15.9.

Pelimuodot:

Pelimuoto on kuukauden toisena maanantaina lyöntipeli, paitsi toukokuussa. Muulloin pistebogey. 3.6., 1.7. ja 5.8. ns. ”Supermaanantai”-kilpailut pelataan yhteislähtönä, jossa on mukana erikoiskilpailuja joiden palkinnot jaetaan välittömästi pelin jälkeen. Seniorimaanantain kokonaiskilpailuun ”Grand Champion” lasketaan mukaan enintään kymmenen (10) kilpailun sijoitus (pisteet) kullekin kilpailijalle.

Peliajat:

Lähdöt aamulla normaalisti 10.03 alkaen, samoin yhteislähtökisa. Iltalähdöt (3 kpl) ovat pääsääntöisesti klo 17.00-17.40 välillä, mutta myöhemmin syksyllä valoisuuden mukaan aikaisemmin. Iltalähtöihin osallistumisoikeus on vain työssä käyvillä senioreilla, joilla ei le mahdollisuutta osallistua aamun lähtöihin! Viimeinen kilpailu on sunnuntaina 15.9. klo 9.00 johon voivat kaikki halukkaat osallistua. Tässä kilpailussa jaetaan kaksinkertaiset pisteet!!

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumisaika päättyy edeltävänä perjantaina klo 12.00 ja lähdöt arvotaan perjantaina iltapäivällä. Ilmoittautumisen yhteydessä, tai viimeistään tuloskorttia noudettaessa on pelaajan ilmoitettava miltä tiiltä hän aikoo kisan pelata.

Iltalähtöihin voivat ilmoittautua vain töissä käyvät seniorit.

Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä paitsi peruutuspaikoille ja jos lähdössä on tilaa.

Kilpailumaksu:

Kilpailumaksu on 5 euroa.

Sarjat:

Miehet ja naiset

Pelaaminen:

Tiipaikan voi valita vapaasti. Oletus on, että miehet pelaavat tiiltä 54 (keltainen) ja naiset tiiltä 48 (punainen). Poikkeavasta tiipaikasta on ilmoitettava caddiemasterille etukäteen. Auton käyttö on klubin käytännön mukaan sallittua.

Starttiajat:

Ensimmäinen lähtö klo 10.03. Muut lähdöt ovat 9 minuutin välein. Starttilista on lopullinen lähtöjärjestys. Iltalähdöt valoisuuden mukaan. Huom! Maanantaikilpailujen iltalähdöt on varattu ainoastaan töissä käyville senioreille.

Tuloskortit:

Kilpailun päätyttyä tuloskortit tulee palauttaa välittömästi caddiemasterille. Tulokset menevät pistebogey- ja lyöntipelitulosten osalta tasoitusseurantaan.

Seniorimaanantain formulakisapisteet ja pelaajan sijoitus lasketaan, että pienin henkilökohtainen tarkka tasoitus voittaa.

Pisteseuranta ja palkinnot:

Miespelaajat saavat kilpailusijoituksista ns. formulapisteitä seuraavasti: voittaja 10, toinen 8 kolmas 6, neljäs 5, viides 4, kuudes 3, seitsemäs 2. Loppuun hyväksytysti pelanneet muut saavat yhden osallistumispisteen. Naiset saavat vastaavasti omassa sarjassaan 6, 4, 3, 2, ja loput yhden osallistumispisteen.

Koko kauden palkinnot jaetaan päättäjäistilaisuudessa. Jokaisen viikkokilpailun parhaat ja kokonaiskilpailun viisi parasta miestä ja neljä naista palkitaan.

Sääntötulkinnat:

Mikäli erimielisyyksiä sääntötulkinnoista syntyy, pelaajien on otettava yhteyttä kilpailun valvojaan (= startteri), joka selvittää miten asiassa menetellään.

SENIOREIDEN MUUT KILPAILUT JA TAPAHTUMAT:

6.5. Best Ball, palkinnot ”seniori-illassa” klo 18.00

6.5. Seniori-iltaklo 18.00, paikka vielä avoin

13.5. Seniorimaantai PB

20.5. Seniorimaantai PB

25.5. ”Gentlemen Invite Ladies Over 50 Years”- greensome 9 reikää plus illallinen. Aloitus klo 18.00.

27.5. Seniorimaantai PB

28.5. Seuraottelu HGK-VGH Talissa, reikäpeli

3.6. Seniorimaantai PB

10.6. Seniorimaantai LP

17.6. Seniorimaantai PB

24.6. Seniorimaantai PB

24.6. Senioreiden tasoituksellinen reikäpelisarja alkaa

27.6. ”Detur Senior Open”avoin kilpailu

1.7. Seniorimaanantai. Supermaanantai yhteislähtö n. klo 10

4.7. Neliseuraottelu KGC-MGCC-KyG-HGK Pelatan Kulloossa, yhteislähtö klo 09.00!

8.7.  Seniorimaantai LP

15.7.  Seniorimaantai PB

16.-18.7. Suunnitteilla pelimatka Suomessa. Kohde avoin.

22.7.  Seniorimaantai PB

23.7. ”Ministeri Erkon 60v-malja”60 vuotta täyttäneille Talin ja Tukholman Golfklubin jäsenille. Illalliset. Tasoitus 1-lyönti/v yli 60v.

29.7.  Seniorimaantai PB

31.7. Seuraottelu HGK-KURK-SGC

5.8. Seniorimaanatai PB

7.8. Seuraottelu NCGCC-StLG-HGK Nordcenterissä.

12.8. Seniorimaanantai. Supermaanantai yhteislähtö n. klo 10

14.8. Seuraottelu PGCC - HGK, PB, lähdlöt alk. klo 10

17.-18.8. Klubin mestaruuskilpailut

19.8. Seniorimaanantai PB

26.8. Seniorimaanantai PB

31.8. Viiniä ja Rapuja scramble

2.9. Seniorimaanatai PB

5.-6.9. ”Ryder Cup” Espoon Golfseuraa vastaan.

9.9. Seniorimaanata. Supermaanantai yhteislähtö n. klo 10

15.9. Seniorimaanatai PB. HUOM!!! Sunnuntaina!

23.9. Senioreiden ”Syysscramble”. Avoin kilpailu.

13.10. Kinkkukilpailu