Kenttä auki jäsenille ja heidän vierailleen pallorännillä. Greenit ovat auki mikäli siellä on liput paikallaan. Muussa tapauksessa pelaaminen tapahtuu talvigreeneille. Lyöntipaikat ovat kiinni ja pelaaminen tapahtuu mustilta tiimerkeiltä. Caddiemasterin talon ovessa on vihko johon voit käydä laittamassa nimesi kun menet kentälle.

HGK:n Vuosikokous järjestetään tiistaina 21.11. klo 18 Metropoliassa.

Ravintolassa järjestetään itsenäisyyspäivän lounas sekä joululounaat. Ruokalistoja voit katsoa täältä

Pro Shopin joulumyynnit pidetään joululounaiden aikaan 9.12. klo 11-13 ja 11.12. klo 12-15
Alennukset 50%-70%

SENIORIMAANANTAI 2017

Senioreiden välinen maanantaigolf pelataan 15.5.-11.9.

Pelimuodot:
Pelimuoto on kuukauden toisena maanantaina lyöntipeli, muulloin pistebogey. 6.6,. 3.7. ja 7.8. kilpailu pelataan yhteislähtönä. Seniorimaanantain kokonaiskilpailuissa ”Grand Champion” mukaan lasketaan enintään kymmenen (10) kilpailun sijoitus kullekin kilpailijalle.

Peliajat:
Lähdöt aamulla normaalisti 10.00-12.00.
Iltapäivällä 17.00, 17.10 ja 17.20

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina klo 12 ja lähdöt arvotaan perjantai iltapäivänä. Mikäli henkilö haluaa pelata iltapäivällä on ilmoittauduttava iltalähtösarjaan. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä paitsi peruutuspaikoille.

Kilpailumaksu:
Kilpailumaksu on 4 euroa.
Ilmoittamatta tapahtuneen peruutuksen osallistumismaksu peritään asianosaiselta.

Sarjat:
Pistebogey ja lyöntipeli - naiset ja miehet erikseen omaa kilpailuaan. Peliryhmät muodostuvat arvonnan perusteella.

Pelaaminen:
Tiipaikan voi vapaasti valita. Oletus on, että miehet pelaavat tiiltä 54 (keltainen) ja naiset tiiltä 48 (punainen). Poikkeavasta tiiauspaikasta on ilmoitettava caddiemasterille etukäteen. Auton käyttö on lääkärintodistuksella sallittua.

Starttiajat:
Ensimmäinen lähtö klo 10.00, lähdöt 10 min. välein.
Starttilista on lopullinen lähtöjärjestys, henkilökohtaisia starttiaikojen vaihtoja ei hyväksytä.

Tuloskortit:
Kilpailun päätyttyä tuloskortit tulee palauttaa välittömästi caddiemasterille. Tulokset menevät pistebogey- ja lyöntikilpailujen osalta tasoitusseurantaan.

Pisteseuranta:
Miespelaajat saavat kilpailusijoituksista ns. formulapisteitä seuraavasti: voittaja 10, toinen 8, kolmas 6, neljäs 5, viides 4, kuudes 3, seitsemäs 2. Loput saavat yhden osallistumispisteen. Naiset saavat vastaavasti omassa sarjassaan 6, 4, 3, 2 ja loput yhden osallistumispisteen.