RAPU SCRAMBLE 16.9.

Ota kaveri mukaan ja lähde pelaamaan scramblea. Yhteislähtö klo 14 ja kilpailun jälkeen kartanolla tarjolla herkullinen rapuruokabufee. Ravintola Talin Kartano palkitsee kilpailun parhaat.

SENIORIEN SYYSSCRAMBLE

Scramble pidetään maanantaina 18.9. yhteislähtönä klo 9:00.
Ilmoittautuminen alkaa 28.8. ja päättyy 15.9. klo 12:00.

ILTA GREEN FEE

48€/hlö tai 120€/koko lähtö (max. 4 pelaajaa).

Ilta green fee voimassa ma-to klo 18 jälkeen
ja pe-su klo 16 jälkeen.

ISÄ JA POIKA & TWO GENERATIONS PELATAAN LAUANTAINA 9.9.

Ota mukaan mummo, vaari, isä, äiti, tytär, poika tai lapsenlapsi. Parin voivat muodostaa Isä ja Poika sarjassa isä ja poika tai isäpuoli ja poikapuoli. Two Generatin's sarjassa parin  voi muodostaa mitkä tahansa kaksi eri sukupolvea.

Tämä kilpailu on laatuaikaa perheen kanssa!

SENIORIMAANANTAI 2017

Senioreiden välinen maanantaigolf pelataan 15.5.-11.9.

Pelimuodot:
Pelimuoto on kuukauden toisena maanantaina lyöntipeli, muulloin pistebogey. 6.6,. 3.7. ja 7.8. kilpailu pelataan yhteislähtönä. Seniorimaanantain kokonaiskilpailuissa ”Grand Champion” mukaan lasketaan enintään kymmenen (10) kilpailun sijoitus kullekin kilpailijalle.

Peliajat:
Lähdöt aamulla normaalisti 10.00-12.00.
Iltapäivällä 17.00, 17.10 ja 17.20

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina klo 12 ja lähdöt arvotaan perjantai iltapäivänä. Mikäli henkilö haluaa pelata iltapäivällä on ilmoittauduttava iltalähtösarjaan. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä paitsi peruutuspaikoille.

Kilpailumaksu:
Kilpailumaksu on 4 euroa.
Ilmoittamatta tapahtuneen peruutuksen osallistumismaksu peritään asianosaiselta.

Sarjat:
Pistebogey ja lyöntipeli - naiset ja miehet erikseen omaa kilpailuaan. Peliryhmät muodostuvat arvonnan perusteella.

Pelaaminen:
Tiipaikan voi vapaasti valita. Oletus on, että miehet pelaavat tiiltä 54 (keltainen) ja naiset tiiltä 48 (punainen). Poikkeavasta tiiauspaikasta on ilmoitettava caddiemasterille etukäteen. Auton käyttö on lääkärintodistuksella sallittua.

Starttiajat:
Ensimmäinen lähtö klo 10.00, lähdöt 10 min. välein.
Starttilista on lopullinen lähtöjärjestys, henkilökohtaisia starttiaikojen vaihtoja ei hyväksytä.

Tuloskortit:
Kilpailun päätyttyä tuloskortit tulee palauttaa välittömästi caddiemasterille. Tulokset menevät pistebogey- ja lyöntikilpailujen osalta tasoitusseurantaan.

Pisteseuranta:
Miespelaajat saavat kilpailusijoituksista ns. formulapisteitä seuraavasti: voittaja 10, toinen 8, kolmas 6, neljäs 5, viides 4, kuudes 3, seitsemäs 2. Loput saavat yhden osallistumispisteen. Naiset saavat vastaavasti omassa sarjassaan 6, 4, 3, 2 ja loput yhden osallistumispisteen.