Kenttä suljettu

Toimisto arkisin 10-14

Saunat poissa käytöstä koko talven ajan.

Ravintola SULJETTU. Avaamme jälleen keväällä 2023

Kivimakasiini jäsenille. Ajanvaraus vain Nexgolfin kautta

Senioritiistai 2022 viikkokilpailu

 

Senioreiden viikkokilpailu pelataan tiistaisin 31.5.2022 alkaen

*viikkokisat alkavat kun saamme väylän 14 pelikäyttöön. 

Pelimuodot:

Pelimuoto on pistebogey kaikissa viikokisan osakilpailuissa. Senioritiistain kokonaiskilpailuun ”Grand Champion” lasketaan mukaan enintään kymmenen (10) kilpailun sijoitus (pisteet) kullekin kilpailijalle.

Peliajat:

Lähdöt aamulla 10.03 alkaen. 

Viimeinen senioritiistaipeli 7.9.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen alkaa viikkoa edeltävänä tiistaina klo 9.00, ilmoittautua voi NexGolfissa tai suoraan caddiemasterille. Ilmoittautuminen päättyy edeltävänä lauantaina klo 17:30 ja lähdöt arvotaan lauantai iltapäivällä. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä paitsi peruutuspaikoille ja jos lähdöissä on tilaa.

Kilpailumaksu:

Kilpailumaksu on 5 euroa.

Sarjat:

Miehet ja naiset pelaavaat erikseen omaa sarjaansa. Lähtöaikatoiveita ei huomioida, mutta avioparit pyritään sijoittamaan lähekkäisiin starttiaikoihin. 

UUTTA

Senioritoimikunta ottaa kokeiluun Työikäisten senioreiden viikkokisan, tämä on erillinen viikkokisa tiistain viikkokisasta.

Pelataan maanantaisin, pelimuoto pistebogey, lähdöt klo 17.00 jälkeen. Caddiemaster sulkee 3 lähtöä ja lähdöt arvotaan.

5 € kilpailumaksu

Ilmoittautuminen alkaa aina viikkoa edeltävänä maanantaina klo 9.00, ilmoittautua voi Nexgolfissa tai suoraan caddiemasterille. Ilmoittautuminen päättyy edeltävänä perjantaina klo 12.00. Lähdöt arvotaan perjantaina. Jälki-ilmoittautmisia ei hyväksytä paitsi peruutuspaikoille ja jos lähdöissä on tilaa. 

Miehet sininen tii ja naiset punainen tii.Tuloskortit palautetaan caddiemasterille tai caddiemasterin postilaatikkoon. Formulapisteet jaetaan kuten Seniori tiistain viikkokisassa.

 

Pelaaminen:

Miehet pelaavat siniseltä tiiltä ja naiset punaiselta. Auton käyttö on klubin käytännön mukaan sallittua,  lääkärintodistuksella. Autoihin voidaan tarvittaessa sijoittaa kaksi henkilöä caddiemasterin ohjeiden mukaan. 

Starttiajat:

Ensimmäinen lähtö klo 10.03 ja tästä eteenpäin lähdöt 9 minuutin välein. Starttilista on lopullinen lähtöjärjestys. 

Tuloskortit:

Kilpailun päätyttyä tuloskortit tulee palauttaa caddiemasterille. Tulokset menevät pistebogey tulosten osalta tasoitusseurantaan. Kortit käsitellään seuraavana päivänä ja tulokset julkaistaan keskiviikkona klo 12.00

Senioritiistain formulakisapisteet ja pelaajan sijoitus lasketaan, että pienin henkilökohtainen tarkka tasoitus voittaa.

Pisteseuranta ja palkinnot:

Miespelaajat saavat kilpailusijoituksista ns. formulapisteitä seuraavasti:

voittaja 10p, toinen 8p, kolmas 6p, neljäs 5p, viides 4p, kuudes 3p, seitsemäs 2p ja kahdeksas 1p.

Naiset saavat vastaavasti omassa sarjassaan:

voittaja 6p, toinen 5p, kolmas 4p, neljäs 3p, viides 2p ja kuudes 1p.

Tasapelin sattuessa kokonaispistemäärä ratkaisee. Viikkokilpailuissa tasapelin sattuessa voittaja on alemman tasoituksen omaava pelaaja.

Koko kauden palkinnot jaetaan päättäjäistilaisuudessa. Jokaisen viikkokilpailun parhaat ja kokonaiskilpailun viisi parasta miestä ja neljä naista palkitaan. 

Sääntötulkinnat:

Erimielisyydet ratkaisee senioritoimikunta.