Kenttä auki jäsenille ja heidän vierailleen pallorännillä. Greenit ovat auki mikäli siellä on liput paikallaan. Muussa tapauksessa pelaaminen tapahtuu talvigreeneille. Lyöntipaikat ovat kiinni ja pelaaminen tapahtuu mustilta tiimerkeiltä. Caddiemasterin talon ovessa on vihko johon voit käydä laittamassa nimesi kun menet kentälle.

HGK:n Vuosikokous järjestetään tiistaina 21.11. klo 18 Metropoliassa.

Ravintolassa järjestetään itsenäisyyspäivän lounas sekä joululounaat. Ruokalistoja voit katsoa täältä

Pro Shopin joulumyynnit pidetään joululounaiden aikaan 9.12. klo 11-13 ja 11.12. klo 12-15
Alennukset 50%-70%

Jäseneksi hakeminen

Jäseneksi voi nykyisin hakea helposti alla olevalla nettilomakkeella. Suosittelijoita ei enää tarvita eikä jäsenyyttä joudu enää odottamaan vuosikausia.

Helsingin Golfklubin sääntöjen 3 § mukaan yhdistyksen jäseneksi pääsee henkilö, jonka yhdistyksen johtokunta kirjallisen hakemuksen perusteella jäseneksi hyväksyy.

Yhdistyksen jäsenet ovat aktiivijäseniä (pelaavia) tai passiivijäseniä (ei pelaavia). Passiivijäsen voi käyttää klubitaloa ja harjoitusalueita sekä osallistua tapahtumiin ja kokouksiin. Vain passiivijuniorijäsenellä (alle 21-vuotias) on rajattu pelimahdollisuus HGK:n farmin puitteissa. Juniorifarmin hakumenettelystä löytyy erikseen tietoa kohdasta Juniorit.

Viime vuosina on noin 30 aktiivijäsentä vuosittain lopettanut pelaamisen. Näiden tilalle johtokunta hyväksyy jätettyjen hakemusten, sen hetkisen jäsentilanteen ja tarpeen perusteella uusia jäseniä. Hakemukset käsitellään syyskuun ja marraskuun välisenä aikana. Hyväksytyille ilmoitetaan päätöksestä ennen vuoden vaihdetta rekisterissä olevaan osoitteeseen.

Liittymismaksu on 5100 e jonka voi suorittaa osissa tai maksaa kerralla, maksusuunnitelman voi sopia joustavaksi toimiston kanssa. Vuotuiset maksut muodostuvat jäsen- ja pelimaksusta. Vuonna 2017 jäsenmaksu on 400 e ja pelimaksu 540 e. Helsingin Golfklubilla ja Vuosaari Golfilla on voimassa oleva sopimus pelaamisesta siten, että HGK:n jäsenet ja Vuosaaren osakkaat maksavat 30 e green feestä vieraillessaan toistensa kentillä. Tukholman Golfklubi (Kevinge) on HGK:n ystävyyskenttä Ruotsissa. Tämä tarkoittaa sitä, että HGK:n jäsenellä on siellä satunnaisesti käydessään jäsenoikeudet (maksuton pelikierros) ja samat oikeudet ovat SGK:n jäsenellä Talissa.

Hakemuksia ei tarvitse uusia, vaan ne jäävät HGK:n rekisteriin seuraavien vuosien käsittelyä varten. Hakijan velvollisuus on pitää HGK tietoisena osoitteestaan.

Helsingin Golfklubi ry
Talin puistotie 12

toimisto(a)helsingingolfklubi.fi

Hae jäseneksi