RAPU SCRAMBLE 16.9.

Ota kaveri mukaan ja lähde pelaamaan scramblea. Yhteislähtö klo 14 ja kilpailun jälkeen kartanolla tarjolla herkullinen rapuruokabufee. Ravintola Talin Kartano palkitsee kilpailun parhaat.

SENIORIEN SYYSSCRAMBLE

Scramble pidetään maanantaina 18.9. yhteislähtönä klo 9:00.
Ilmoittautuminen alkaa 28.8. ja päättyy 15.9. klo 12:00.

ILTA GREEN FEE

48€/hlö tai 120€/koko lähtö (max. 4 pelaajaa).

Ilta green fee voimassa ma-to klo 18 jälkeen
ja pe-su klo 16 jälkeen.

ISÄ JA POIKA & TWO GENERATIONS PELATAAN LAUANTAINA 9.9.

Ota mukaan mummo, vaari, isä, äiti, tytär, poika tai lapsenlapsi. Parin voivat muodostaa Isä ja Poika sarjassa isä ja poika tai isäpuoli ja poikapuoli. Two Generatin's sarjassa parin  voi muodostaa mitkä tahansa kaksi eri sukupolvea.

Tämä kilpailu on laatuaikaa perheen kanssa!

Jäseneksi hakeminen

Jäseneksi voi nykyisin hakea helposti alla olevalla nettilomakkeella. Suosittelijoita ei enää tarvita eikä jäsenyyttä joudu enää odottamaan vuosikausia.

Helsingin Golfklubin sääntöjen 3 § mukaan yhdistyksen jäseneksi pääsee henkilö, jonka yhdistyksen johtokunta kirjallisen hakemuksen perusteella jäseneksi hyväksyy.

Yhdistyksen jäsenet ovat aktiivijäseniä (pelaavia) tai passiivijäseniä (ei pelaavia). Passiivijäsen voi käyttää klubitaloa ja harjoitusalueita sekä osallistua tapahtumiin ja kokouksiin. Vain passiivijuniorijäsenellä (alle 21-vuotias) on rajattu pelimahdollisuus HGK:n farmin puitteissa. Juniorifarmin hakumenettelystä löytyy erikseen tietoa kohdasta Juniorit.

Viime vuosina on noin 30 aktiivijäsentä vuosittain lopettanut pelaamisen. Näiden tilalle johtokunta hyväksyy jätettyjen hakemusten, sen hetkisen jäsentilanteen ja tarpeen perusteella uusia jäseniä. Hakemukset käsitellään syyskuun ja marraskuun välisenä aikana. Hyväksytyille ilmoitetaan päätöksestä ennen vuoden vaihdetta rekisterissä olevaan osoitteeseen.

Liittymismaksu on 5100 e jonka voi suorittaa osissa tai maksaa kerralla, maksusuunnitelman voi sopia joustavaksi toimiston kanssa. Vuotuiset maksut muodostuvat jäsen- ja pelimaksusta. Vuonna 2017 jäsenmaksu on 400 e ja pelimaksu 540 e. Helsingin Golfklubilla ja Vuosaari Golfilla on voimassa oleva sopimus pelaamisesta siten, että HGK:n jäsenet ja Vuosaaren osakkaat maksavat 30 e green feestä vieraillessaan toistensa kentillä. Tukholman Golfklubi (Kevinge) on HGK:n ystävyyskenttä Ruotsissa. Tämä tarkoittaa sitä, että HGK:n jäsenellä on siellä satunnaisesti käydessään jäsenoikeudet (maksuton pelikierros) ja samat oikeudet ovat SGK:n jäsenellä Talissa.

Hakemuksia ei tarvitse uusia, vaan ne jäävät HGK:n rekisteriin seuraavien vuosien käsittelyä varten. Hakijan velvollisuus on pitää HGK tietoisena osoitteestaan.

Helsingin Golfklubi ry
Talin puistotie 12

toimisto(a)helsingingolfklubi.fi

Hae jäseneksi