Tervetuloa Taliin!

Kenttä
10 reikää auki

Range
auki

Caddiemaster
päivittäin klo 10–18
p. 010 3199 399

Ravintola Talin Kartano
ma–pe 8–18, la–su 8–20


lounaslista

 

 

 

 

Jäseneksi hakeminen

 

 

 

Tervetuloa jäseneksi Taliin!

Talia ei kutsuta syyttä moderniksi klassikoksi. Helsingin Golfklubi ry on Talin sydän. Seuramme on aktiivinen ja tuottaa jäsenistölle elämyksiä golfin parissa koko kauden ajan. Noin 1500 jäsentämme edustavat kaiken ikäisiä ja tasoisia golfareita. Voit osallistua jäsenenä rentoihin seurakilpailuihin, ilmoittaa perheen nuoret junioripolkuun tai pelata golfia omalla tavallasi. Seuramme on sukupolvien kohtaamispaikka, jossa golfista nauttiminen on kaiken keskiössä. Junioritoimintamme on aktiivinen ja kesäleireillemme osallistuu vuosittain parisataa nuorta.

Kehitämme kenttää ja sen ympäristöä jatkuvasti ja panostamme ennen kaikkea siihen, että Talissa on myös tulevaisuudessa laadukkaat olosuhteet golfin harrastamiselle. Olemme saaneet GEO-ympäristösertifikaatin ympäristöä tukevista ja kestävistä ratkaisuistamme.

Lisäksi Talin sijainti keskellä Helsinkiä on ihanteellinen. Täyden kentän pelaa noin neljässä tunnissa ja voit nauttia säästämästäsi ajasta mukavammilla tavoilla kuin istua auton ratissa matkalla kentälle kaupungin ulkopuolella.

Johtokuntamme hyväksyy jäseneksi vuosittain ja jäsenmäärän rajojen puitteissa halukkuutensa osoittaneita golfinpelaajia. Voit täyttää jäsenhakemuksen tällä sivulla.

Hae Helsingin Golfklubin jäseneksi

Haen: *
Nimi: *
Osoite, postinumero ja toimipaikka: *
Sähköposti: *
Puhelinnumero:
Syntymäaika (pv.kk.vuosi): *
Nykyinen golfklubi jossa olen jäsen sekä tasoitus:
Pelannut golfia vuodesta:
Lisätiedot: