VÄLKOMMEN TILL HELSINGFORS GOLFKLUBB

Helsingfors Golfklubb (HGK), Finlands äldsta golfbana, är grundad år 1932 på Tali gård i Sockenbacka, endast 6 km från Helsingfors centrum. Gårdens gamla träd och vackra herrgårdsmiljö ger banan en helt egen atmosfär. Tali golfbana är en parkbana som präglas av små men hala greener och korta förflyttningar till följande hål, vilket ger ett smidigt spel. Under årens lopp har Helsingfors Golfklubb stått värd för många nationella och professionella mästerskap.

I klubbhuset finns restaurang Talin Kartano där du och ditt sällskap kan inta en god måltid i historiska miljö med underbar utsikt över banan.

Tali erbjuder mångsidiga övningsområden med driving range och närspelsområde med bunkrar, putting green och pitching area. Polletter till rangen kan köpas av caddie mastern.

Har du frågor kontakta oss via per mejl caddiemaster@helsingingolfklubi.fi eller per telefon +358 (0)600 550 982.

GÄSTPRISEN 2017

HANDICAPGRÄNSER

Normal green fee: 70 €

En golfbag : 30 €