Caddiemasterin toimisto avoinna ma-su 8:00-20:00

Klubimatka Ahvenanmaalle 5.-7.8.

Ilmoittautuminen päättyy 12.7. Katso lisää tästä

Perjantaina 10.7 aamulla kello 5 aloitamme viheriöille vesi-ilmastuksen. Työstä ei jää jälkiä eikä haittaa pelattavuutta.

TERVETULOA TALIIN

Suomen vanhin golfseura, Helsingin Golfklubi, sijaitsee Pitäjänmäellä lähellä Helsingin keskustaa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vanhat puut ja kaunis kartanomiljöö luovat ainutlaatuisen tunnelman puistomaiselle kentälle, jolle ominaista ovat pienet ja liukkaat viheriöt sekä lyhyet siirtymät väylien välillä. Helsingin Golfklubi on isännöinyt monia kansallisia amatööri- sekä ammattilaistapahtumia vuosien aikana.

Klubitalona kentän läheisyydessä toimii kaikille avoin ravintola Talin Kartano, jossa voi nauttia myös historiallisesta tunnelmasta sekä upeista näkymistä golfkentälle. Talin monipuoliset harjoitusalueet range, puttiviheriö bunkkereineen sekä pitch-alue ovat avoinna kaikentasoisille pelaajille! Rangepoletteja voi ostaa Caddiemasterin toimistosta, jonka yhteydessä palvelee myös Pro Shop.

KISAT & TAPAHTUMAT 2020

Muutokset kilpailukalenteriin mahdollisia vallitsevien olosuhteiden puitteissa.

su 5. heinäkuuta 2020 19.22.00

The Tali Cup