Kenttä on auki vielä 1.11. Sunnuntaina mennään perinteisellä pallorännillä, klo 10.00 alkaen 10min lähtövälein.

Palloränni ohjeet. 1 teellä on sininen palloränni tolppa johon laitat oman ryhmäsi pallon Pelaamaan mennään siinä järjestyksessä missä pallot on ränniin laitettu. Muistathan ottaa oman pallosi pois rännistä kun on teidän vuoro lyödä ulos.

Caddiemaster auki 10-15.

Kenttä suljettu 2.11. alkaen. Samalla viikolla avaamme Kivimakasiinin. Avaimen harjoittelutilaan voit noutaa toimistosta.

Aukioloajat

ma-su 10-15

Päivän suljetut lähdöt avataan klo 10.00

Ravintola auki ma -su 9-14.30 lounas joka päivä klo 10-14

Piccadillyn kioski sekä wc ovat suljettu tältä kaudelta.

Harjoitusviheriöt & range on suljettu tältä kaudelta.

TERVETULOA TALIIN

Suomen vanhin golfseura, Helsingin Golfklubi, sijaitsee Pitäjänmäellä lähellä Helsingin keskustaa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vanhat puut ja kaunis kartanomiljöö luovat ainutlaatuisen tunnelman puistomaiselle kentälle, jolle ominaista ovat pienet ja liukkaat viheriöt sekä lyhyet siirtymät väylien välillä. Helsingin Golfklubi on isännöinyt monia kansallisia amatööri- sekä ammattilaistapahtumia vuosien aikana.

Klubitalona kentän läheisyydessä toimii kaikille avoin ravintola Talin Kartano, jossa voi nauttia myös historiallisesta tunnelmasta sekä upeista näkymistä golfkentälle. Talin monipuoliset harjoitusalueet range, puttiviheriö bunkkereineen sekä pitch-alue ovat avoinna kaikentasoisille pelaajille! Rangepoletteja voi ostaa Caddiemasterin toimistosta, jonka yhteydessä palvelee myös Pro Shop.

KISAT & TAPAHTUMAT 2020

Muutokset kilpailukalenteriin mahdollisia vallitsevien olosuhteiden puitteissa.

su 18. lokakuuta 2020 09.34.00

Pelaaminen viikolla 43